Abu Dabi’de, Türk mutfağından izler taşınan etkinlikler gerçekleşti.
Her yıl 21-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri kapsamında, Abu Dabi’de çeşitli organizasyonlar yapıldı.
Bu etkinlikler arasında dikkat çeken nokta, mutfaklarda pişirilen pek çok lezzetli Türk yemeği oldu.
HÜNKARBEĞENDİ VE SÜTLAÇ PİŞİRİLDİ
Türkiye’nin Abu Dabi Büyükelçisi Lütfullah Göktaş, Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla büyükelçiler ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki misafirlerle bir araya gelerek hünkarbeğendi ve sütlaç hazırladı.
O anlar oldukça samimi anlara sahne oldu ve Göktaş, bu anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
“EŞSİZ TATLARI PAYLAŞMAK BİZİ MUTLU EDİYOR”
Türk Mutfağı Haftası kapsamında, Türk mutfağının ünlü lezzetleri olan hünkarbeğendi ve sütlaç yapmanın keyfini çıkardık.
Türk mutfağının zengin kültürünü ve eşsiz tatlarını paylaşmanın verdiği mutluluğu yaşadık.
Afiyet olsun.